Sähköiset taloushallinnon palvelut Raumalta ja Eurasta yrityksille koko Suomeen

Kysy lisää palveluistamme

Tilitoimisto Tasepalvelu Oy Raumalta sekä Eurasta tarjoaa sähköiset taloushallinnon palvelut yrityksille koko Suomen alueella.
Palveluvalikoimamme kattaa monipuoliset taloushallinnon palvelut. Joustava palvelumallimme antaa mahdollisuuden valita juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan taloushallintopalveluiden kokonaisuuden.
Hoidamme jokaisen kuukauden kirjanpidon välitilinpäätöstasoisesti ja pidämme kiinni siitä, että lomapalkkavaraukset ja jaksotukset ovat kuukausittain ajan tasalla.

Sähköiset taloushallinnon palvelut

Tilitoimisto Tasepalvelu Oy:n ydinosaamista on sähköinen taloushallinto, kuten kirjanpito. Käytämme työkalunamme sähköisiä alustoja, joiden ansiosta asiakas ei koskaan jää pimentoon kirjanpidon tilasta. Kaikki raportit ja muut tiedot ovat nähtävilläsi reaaliajassa.


Taloushallinnon digitalisoinnin ja ulkoistamisen avulla helpotat yrityksesi arkea ja vapautat aikaa muihin asioihin. Voit nopeuttaa aiemmin aikaa vieneitä rutiineja, ja erilaiset muutokset onnistuvat nopeasti.
Käytämme taloushallinnossa kätevää ja monipuolista Finago Procountor -ohjelmaa sekä NetVisor ohjelmaa.

Tutustu Finago Procountoriin

Palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelut

Täsmällinen palkanlasku on tärkeä asia yrityksen toimivuuden kannalta. Voit ulkoistaa palkanlaskennan ja muut henkilöstöhallinnon palvelut meidän hoidettavaksemme. Kuten taloushallinto myös palkanlaskenta hoituu kätevästi sähköisillä alustoilla. Näin helpotat erilaisia hallinnollisia rutiineja ja tehostat yrityksesi toimintaa.


Palkanlaskennan ohella voimme hallinnoida erilaisia henkilöstö- ja työsuhdetietoja sekä lomia ja poissaoloja. Kaikki sujuu turvallisesti ja laadukkaasti monipuolisella sähköisellä ohjelmalla, jota myös sinä asiakkaana pystyt seuraamaan omasta toimistostasi käsin.